logo

Golibi Kft.

Golibi Kft. is een jong kleinschalig Hongaars onroerend goed bedrijf in zuidwest Hongarije. Uw makelaar voor Hongarije!!!
 
Opgericht in mei 2006 door Kees Oyevaar en Martinus Linstra, met als doel mensen te begeleiden, adviseren en bemiddelen in aan-en verkoop van onroerend goed in Hongarije.
 
Daarnaast bieden wij nieuwe huizen in verschillende prijsklassen aan die u op een voor u geschikte locatie kunt laten bouwen.
 
De kleinschaligheid van ons bedrijf garandeert u een persoonlijke en vertrouwelijke begeleiding bij uw entree op de Hongaarse huizenmarkt.
 
Door onze eigen expertise (timmerbedrijf) hebben wij een goed inzicht in de bouwtechnische staat van de onroerend goed objecten.
 
Wij werken met verschillende aannemers in de regio.
 
Voor de overdrachten werken wij samen met advocaat Dr. Robert Boda (zelfde bevoegdheden als een notaris in Nederland) gevestigd in Kaposvar, die alle onroerend goed transacties volgens de Hongaarse wetgeving voor ons verzorgt. (De Hongaarse wetgeving is op dit gebied minstens zo solide als de Nederlandse).
 
Onze medewerkster in Hongarije is hongaars,-duits en engelstalig en kan indien u dat wenst geheel vrijblijvend de voor u interessante objecten laten zien. Tevens kan zij als u wilt overnachtingen hotels e.d. voor uw verblijf reserveren.
 
Zoekt u speciale objecten in de vorm van een hotel, pension, camping of agrarische grond (wijn-bosbouw en/of veeteelt, landbouw) ook dan kunnen wij voor u een passende locatie zoeken.
 
Ook de  Financiering van objecten in Hongarije kunnen wij voor u verzorgen.
 
Heeft u vragen over of belangstelling voor onze onroerend goed objecten of ons bedrijf, neem dan contact met ons op.
 
Golibi uw makelaardij voor Hongarije.